Nieuws - 24 februari 2014

Wetenschappelijk bibliothecaris (m/v) gevraagd!

Het Sociaal Historisch Centrum voor Limburg zoekt een wetenschappelijk bibliothecaris (m/v).

Het SHCL is een aan de Universiteit Maastricht gelieerd onderzoeks- en documentatiecentrum voor de sociaal-economische en sociaal-culturele geschiedenis van Limburg en aangrenzende regio’s. In verband met de aanstaande pensionering van de huidige functionaris zoekt het SHCL een wetenschappelijk bibliothecaris, tevens hoofd van de afdeling bibliotheek.

Functie-eisen: academische opleiding; kennis van en affiniteit met het onderzoeksgebied van het SHCL; een voltooide opleiding tot wetenschappelijk bibliothecaris.

Gepromoveerde historici of cultuurwetenschappers, die bereid zijn de opleiding tot wetenschappelijk bibliothecaris in het eerste jaar van hun aanstelling te volgen, worden nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren. Bij een voltijdse aanstelling is voor hen 0,2 fte onderzoektijd beschikbaar. 

Zie ook het bijgevoegde profiel onder aan deze pagina.

Kandidaten wordt verzocht een sollicitatiebrief met CV en eventuele publicaties te sturen aan de directeur van het SHCL, prof. Ad Knotter, email: a.knotter@maastrichtuniversity.nl. Bij hem kunnen ook telefonisch inlichtingen worden ingewonnen (tel. 043-3284194).

De inzendingstermijn sluit op 4 april 2014.

Documenten