Nieuws - 29 januari 2019

Opening fototentoonstelling 'Van, voor en door boerinnen en boeren

In samenwerking met de Limburgse Land- en Tuinbouwbond en ZijActief Limburg presenteert het Sociaal Historisch Centrum voor Limburg de fototentoonstelling 'Van, voor en door boerinnen en boeren'.

De tentoonstelling bestaat uit foto’s afkomstig uit de collecties van de Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) en ZijActief Limburg. Vijf enthousiaste boerinnen en boerendochters selecteerden uit duizenden foto’s een dertigtal favorieten die de verhalen vertellen over de praktijk van het boerenleven in de twintigste eeuw.

U bent op 8 februari om 14 uur van harte welkom bij Hoeve Scholtissenhof aan de Heiweg 1 in Bocholtz, waar - onder genot van koffie en vlaai – de tentoonstelling officieel wordt geopend.  Sprekers zijn Moniek Daniels (VVV: Regiomanager Parkstad Limburg) en Leon Jongen (Stichting IKL).

Wilt u aanwezig zijn bij de opening? Meld u dan aan via mkerckhoffs@lltb.nl. De tentoonstelling is te zien vanaf woensdag 30 januari tot 30 maart tijdens de openingstijden van hoeve Scholtissenhof.